fbpx

Våra ryttare

Ida Ericson

Ida Ericson, 19år bor i Uddevalla och rider första året som young rider. Tävlade upp tom MSV B på ponny, gick över till storhäst vid 16 års ålder har placeringar upp tom 140. Startade junior SM utomhus 2014. Bästa hästen Vivas V Bareelhof Z såldes 2015 och nu står en 5 åring i stallet som skall utbildas och förhoppningsvis bli den nya stjärnan. Målet just nu är att kunna utbilda unghästen Cera vt Amaryllishof Z så långt som möjligt. Tar även emot hästar för tillridning, tävling, träning och försäljning. Ni kan även följ mig på http://idaericson.blogg.se

Wilma Hallberg

Wilma Hallberg 11år och bor i Uddevalla. Jag började rida när jag var 9år och idag har jag 2 B-ponnyer Jamseys Choice och Janey som vi åkte över och köpte på Irland. Jamsey har jag har jag haft i snart 2 år och Janey i snart 1 år. Red mitt första SM med Jamsey när jag var 10 år, de året var vi 3 st 10 åringar i hela Sverige som hade lyckats kvala in. Fick en 2 placering i Swedish Master med Jamsey. Och deltog även ridit Baltic Cup som går i både Sverige Norge Danmark, var med i det vinnande laget i Flyinge, var 3 a i Danmark. Mitt mål är att lyckas med mina ponnyer och att ha roligt, och att en dag kanske få rida EM i hoppning för Sverige.

Moa Lindgren

Moa Lindgren 18 år bor i Uddevalla. Tävlat framgångsrikt på ponny med meriter som brons i ponny SM 2009. Gick över till storhäst vid 15 års ålder och har startat upp till 130. Hästar i stallet just nu är Pavarotti 7 år e: Heartbeat ue: Cortus och Capital 5 år e: Cardento ue: Libero H. Målet med Pavarotti är att under år 2016 få stadiga 130 rundor för att kunna debutera 140. Målet med Capital är att vidare utbilda honom och eventuellt sikta mot framtida championat. Är även ambassadör ryttare för pavofoder.